Wild garlic pesto with LiveFresh fusilli

12-15 Minuten
Einfach
29.11.2024
Ein Teller Fusilli-Pasta mit grünem Bärlauchpesto, garniert mit halbierten Kirschtomaten und geriebenem Parmesan.
  • Main course
  • Low carb
Ein Teller Fusilli-Pasta mit grünem Bärlauchpesto, garniert mit halbierten Kirschtomaten und geriebenem Parmesan.
  • Main course
  • Low carb

Frühling liegt in der Luft und damit auch der herrliche Duft von frischem Bärlauch! Diese würzige, grüne Köstlichkeit ist nicht nur ein Fest für die Sinne, sondern auch ein echtes Powerpaket für deinen Körper. Kombiniert mit unseren Low Carb High Protein LiveFresh Fusilli wird daraus ein Gericht, das nicht nur gesund ist, sondern auch himmlisch schmeckt.

Diese Pasta-Variante ist perfekt für alle, die auf ihre Kohlenhydratzufuhr achten und gleichzeitig eine extra Portion Protein in ihre Ernährung integrieren wollen. Schnell zubereitet und unglaublich lecker – lass dich von unserem Bärlauchpesto in eine grüne Oase des Geschmacks entführen!

Zutaten

2 Portionen
  • 25 gram
    Wild garlic
  • 2 tablespoon
    Pine nuts
  • 25 gram
    Parmesan cheese
  • 25 milliliter
    Olive oil
  • 1 Pinch
    Pepper
  • Salt
  • LiveFresh Low carb high protein fusilli pasta
  • Handful
    Cocktail tomatoes

Benötigte Küchenutensilien

Bowl
Hand mixer
Pan
Cooking pot

Zubereitung

Preparation: 2-5 minutes
Preparation: 10 minutes
Total time: 12-15 minutes
  • 1

    Prepare: First wash the wild garlic and tomatoes well.

  • 2

    Prepare the pesto: Place the wild garlic, 1 tbsp pine nuts, Parmesan cheese, olive oil, salt and pepper in a tall container and puree with a hand blender.

  • 3

    Cook pasta: Meanwhile the LiveFresh Cook the fusilli according to the packet instructions.

  • 4

    Prepare the tomatoes and pine nuts: Halve the tomatoes and toast the remaining pine nuts in a pan until golden brown.

  • 5

    Blend: Place the cooked pasta in a pan, add the wild garlic pesto and tomatoes and mix well.

  • 6

    Dressing: Arrange the pasta on a plate and top with the toasted pine nuts and Parmesan.

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
619
Kohlenhydrate
19 g
Fett
29,7 g
Protein
52,3 g

Rezeptvideo

Rezeptempfehlungen

Back to blog