Vegan pulled mushroom burger

20 Minuten
Mittel
29.11.2024
Veganer Pulled-Pilz Burger
  • Main course
  • Vegan
Veganer Pulled-Pilz Burger
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Veganes Pulled Pork? Diese Version besteht nicht aus Ersatzprodukten, sondern ausPilzen. Unserveganer Pulled-Pilz Burgersteht dem Original nichts nach und ist in nur 20 Minuten einfach & schnell zubereitet. Los geht's! Übrigens ist der Burger nicht nur optimal für Deine SaftkurVor- und Nachbereitung, sondern schmeckt auch noch hervorragend! Du brauchst bei diesem Essen überhaupt gar kein schlechtes Gewissen zu haben. 

Zutaten

2 Portionen
  • 500 gram
    King oyster mushrooms
  • 3 Tablespoon
    Barbecue sauce
  • 1 teaspoon
    Paprika powder
  • 1 teaspoon
    smoked paprika powder
  • 0.5 teaspoon
    Pepper
  • 1 teaspoon
    Sea salt
  • 200 milliliter
    Hey Wach Juice
  • 400 gram
    White cabbage
  • 1
    small carrot
  • 0.5
    red onion
  • 10 gram
    Xylitol
  • Salt
  • Pepper
  • 25 ml
    vegan cream
  • 35 gram
    vegan mayo
  • 1 tablespoon
    White wine vinegar
  • 1.5 tablespoon
    Lemon juice
  • Some mustard

Benötigte Küchenutensilien

Bowl
Plane
Pan

Zubereitung

Preparation: 5 min.
Preparation: 15 min.
Total time: 20 min.
  • 1

    First clean the mushrooms and then pluck into fine strips

  • 2

    Then, for the marinade, add the barbecue sauce, paprika powder and smoked paprika powder, salt, pepper and the Hey Wach juice together and set aside

  • 3

    Now wash the white cabbage, carrot and onion and slice into fine strips using a slicer

  • 4

    Next, mix together the remaining ingredients for the coleslaw marinade and then add the white cabbage, carrot and onions, mix well and also put to one side

  • 5

    Now put two pans on, put the mushrooms in one and fry well on a high heat and put the sliced burger buns in the other and also fry briefly until golden brown 

  • 6

    Finally, top the burger buns with the pulled mushrooms and coleslaw

  • 7

    Simply enjoy!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
551 kcal
Kohlenhydrate
49 g
Fett
23 g
Protein
18 g

Rezeptvideo

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