Sweet potato tarte flambée

27-30 Minuten
Mittel
23.05.2025
Süßkartoffel Flammkuchen
  • Main course
  • Vegetarian
Süßkartoffel Flammkuchen
  • Main course
  • Vegetarian

Heute haben wir ein tolles Rezept für Dich: Flamkuchen mit Süßkartoffelboden! Dieses Gericht ist eine leckere und gesunde Variante des traditionellen Flammkuchens und wird Dich sicher begeistern. Der Boden wird aus Süßkartoffeln hergestellt und mit einer würzigen LiveFresh Ras El Hanout Bowl belegt.

Zutaten

2 Portionen
  • 200 g
    Sweet potatoes
  • 50 g
    Spelt flour
  • Salt
  • 50 g
    Yogurt
  • Pepper
  • Parsley
  • 1 Pack
    LiveFresh Spicy Ras El Hanout Oriental Style

Benötigte Küchenutensilien

Knife
Chopping board
Cooking pot
Hand blender
Baking tray
Baking paper
Oven
Pan
Spoon

Zubereitung

Preparation time: 2 min.
Preparation time: 25 min.
Total time: 27-30 min.
  • 1

    Peel the sweet potatoes, cut them into small pieces and boil them in a pan of salted water for approx. 10 mins.

  • 2

    Drain the water and mash the sweet potatoes into a paste

  • 3

    Now put the spelt flour and salt in a bowl and add the sweet potato mashed potato

  • 4

    Knead the ingredients into a dough with your hands and roll it out thinly on a floured work surface

  • 5

    Then place the dough on a baking tray and bake for approx. 10 minutes at 220°C

  • 6

    While the tarte flambée dough is in the oven, prepare the ras el hanout bowl according to the packet instructions

  • 7

    Now you can season the yogurt with a little salt and pepper and chop the parsley

  • 8

    Take the pastry out of the oven, spread the yogurt on top and spread theLiveFresh Ras El Hanout Bowl on top

  • 9

    Sprinkle the tarte flambée with parsley and serve

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
284 kcal
Kohlenhydrate
40,8 g
Fett
7,9 g
Protein
9,7 g

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