Koolhydraatarme eiwitrijke fusilli met wortelgroene pesto

15 Minuten
Mittel
16.12.2024
Ein Teller mit grünen Pesto-Fusilli garniert mit gewürfeltem Feta-Käse, serviert auf einem hölzernen Tisch.
  • Hoofdgerecht
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Koolhydraatarm
Ein Teller mit grünen Pesto-Fusilli garniert mit gewürfeltem Feta-Käse, serviert auf einem hölzernen Tisch.
  • Hoofdgerecht
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Eiwitrijk
  • Koolhydraatarm

Auf der heutigen kulinarischen Reise werden wirLow Carb High Protein Nudelnmit einer köstlichen und gesundenVariante eines Pesto entdecken, das mit frischem Karottengrün zubereitet wird. Karottengrün, oft unterschätzt und weggeworfen, ist tatsächlich eine wahre Geschmackssensation und eine hervorragende Quelle für Vitamine und Nährstoffe. In Kombination mit proteinreichen Fusilli-Nudelnergibt sich ein ausgewogenes Gericht, das nicht nur lecker ist, sondern auch eine gesunde Ernährung bereichert und super in Deinen alltäglichen Ernährungsplan nach einer Saftkur oder Foodkur passt. Dieses Karottengrün Pesto mit High Protein Fusilli Rezept ist einfach zuzubereiten und eignet sich perfekt für eine schnelle, gesunde Mahlzeit. Das musst Du unbedingt auch probieren! 

Zutaten

2 Portionen
  • 160 g
    LiveFresh Koolhydraatarme Eiwitrijke Fusilli
  • 2 Kopjes
    Wortel groen
  • 50 g
    Parmezaanse kaas
  • 100 ml
    LiveFresh groentebouillons
  • 0.5
    Citroenen
  • 1 Handvol
    Feta
  • 20 g
    Pijnboompitten
  • 5 TBSP.
    Olijfolie

Benötigte Küchenutensilien

Kookpot
Zeef
Mok
Pan
Blender
Lepel

Zubereitung

Bereiding: 5 min.
Bereiding: 10 min.
Totale tijd: 15 min.
  • 1

    De Koolhydraatarme Eiwitrijke Pasta Kook in licht gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking tot de pasta beetgaar is. Giet af en zet apart, waarbij je een half kopje pastawater overhoudt.

  • 2

    Rooster de pijnboompitten licht in een pan zonder olie op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn. 

  • 3

    Doe de wortelgroenten, geraspte Parmezaanse kaas, groentebouillon, feta, sap van een halve citroen en de helft van de geroosterde pijnboompitten in een blender.

  • 4

    Voeg langzaam de olijfolie toe en mix alles tot een gladde pestosaus. Als de pesto te dik voor je is, kun je naar behoefte een beetje pastawater toevoegen om de gewenste consistentie te bereiken.

  • 5

    Breng de pesto op smaak met zout en peper.

  • 6

    Voeg de gekookte fusilli toe aan de pan en giet de wortelgroene pesto erover. Meng alles goed tot de pasta gelijkmatig bedekt is met de pesto.

  • 7

    Schik de pasta op twee borden en bedek met feta en een beetje versgeperst citroensap. 

  • 8

    Geniet van de smaak!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
467 kcal
Kohlenhydrate
22 g
Fett
26,7 g
Protein
67 g

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